2011. február 26., szombat

Szex, kézifék nélkül


D.olyan gyönyörű férfi volt, mint a szobor, akivel nevük első betűje megegyezik. És olyan unalmas is.
De ezt még nem tudtam, amikor rögtön kiszúrtam, alighogy leültem és megrendeltem a szigorúan pult alól árult eperpálinkámat, ami a törzsvendégnek, a helyi felkapott étteremben kijárt. Barátnőmmel komolyan beszélgetni kezdtünk, komolytalan dolgokról, többet körül sem nézve a füstkarikák között. Ez valamiért vonzotta a pasikat. Szeretik, ha nem figyelsz rájuk, ha nem fúrod tekinteted az övékbe, ha nem csinálsz semmit, nem küldesz jeleket. Ettől izgalmas a vadászat és nem sejtik, hogy te már rég tudod,  megengeded majd, hogy melléd  üljenek,  fizessenek egy italt és azt is pillanatok alatt döntöd el, hogy ennyi. Vagy hazakísérhetnek.
D.-nek, a gyönyörűnek szerencséje volt, talán a pálinka miatt, vagy az április szeszélye, nem tudom, de pár óra múlva már ott autóztam vele a hegyen, világító szentjánosbogarak és Enya dalok társaságában. Jól ment a beszélgetés, bár inkább ő beszélt a jogászok lotyogós nyelvével, mindent témát alaposan, hosszan ecsetelve.
Én meg már csak azt a szép száját néztem, bűvöltem.
Az erdő, a zene, meseszép volt. A szex a hátsó ülésen, feledhető.
Visszagondolva is hátborzongató, mikor ruháinkat felráncigálva, kiszálltunk, hogy előre üljünk, a kocsi nem ott állt az erdei úton, a bokrok és lombok alatt, hanem teljesen kigurult  a betonútra.

Mert D. a gyönyörű, nem jól húzta be a kéziféket.

Illusztráció: © Robert Doisneau, Paris 1945
Lovers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése